Sortering
Bilar per sida

Tesla modeller i lager

Är du på jakt efter en begagnad Tesla? Hos Fordonsbolaget hittar du ett flertal begagnade Tesla bilar till salu där vi gärna hjälper dig att hitta en som passar utifrån dina behov och önskemål. Att köpa premiumbil hos oss är både trygg och smidigt, oavsett var du än befinner dig i Sverige. För dig som inte har möjlighet att besöka vår bilhall i Stockholm så erbjuder vi även möjligheten att köpa bilen online med hjälp av distanspaketet. Går du i tankarna om att sälja din bil? Vi köper gärna din bil och erbjuder även möjlighet att använda din befintliga bil som inbyte när du köper din nästa bil hos oss.

  • Model X tick icon
vehicle image

Tesla Model X Long Range AWD / FSD / Drag / 5-Sits

5 671 kr/mån 609 800 KR
Köp online

Flertal olika begagnade Tesla bilar

På Fordonsbolaget hittar du som nämnt ett flertal olika begagnade Tesla bilar. En av de mest förekommande begagnade Tesla modellerna på vårt lager är idag Model 3 som är en av bilmärkets mest populära och prisvänliga modeller, en helelektrisk sedan med fyra dörrar och plats för upp till fem personer. Till andra populära begagnade Tesla-modeller hittar ni även hos oss Model S, Model X och Model Y. För dig som är på jakt efter en något större bil än Model 3 så är begagnade Tesla Model X ett klokt och lyxigt alternativ. Denna bil fascinerar från första mötet tack vare sin mångsidiga stil och förhöjda körhöjd med falkvinge-dörrar och med plats upp till sju sittplatser. För dig som efterfrågar något sportigare och mindre så har vi även ett flertal begagnade Tesla Model S som blev världens första premium-sedan som var 100% eldriven.

Om Tesla

År 2003 grundades Tesla som till en början hette Tesla Motors av Martin Eberhard och Marc Tarpenning. De båda ingenjörerna såg en god möjlighet till att börja tillverka högpresterande eldrivna bilar för framtidens bilister som ett bevis för att man inte behöver kompromissa för att köra elektriskt – att elfordon kan vara bättre, snabbare och roligare att köra än bensinbilar. Idag bygger de välkända bilmärket inte enbart elektriska bilar utan även oändligt skalbara produkter för ren energialstring och -förvaring. Tesla anser nämligen att ju fortare världen slutar förlita sig på fossila bränslen och rör sig mot en framtid helt utan utsläpp, desto bättre. Till den mest välkända modellen för detta bilmärke hör Model S som är världens första helt elektriska premium-sedan någonsin. Utöver Model S har man även tillverkat andra välkända modeller som Model 3, Model X samt Model Y.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll i din mailadress och få våra spännande nyheter